Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Εκλογές χωρίς Ντιμπέιτ;

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Παρακολουθώντας.έστω και για λίγα λεπτά τη χθεσινή εκπομπή του Πρετεντέρη με μια ντουζίνα στελέχη διαφόρων κομμάτων να μην μπορούν να αρθρώσουν μια ολοκληρωμένη ιδέα, να μην υπάρχει η ελάχιστη συνοχή στο διάλογο, είναι να μην απορείς τι είδους ντιμπέιτ και ποιον θα ενδιέφερε να το παρακολουθήσει όταν θα συμμετείχαν καμιά δεκαριά αρχηγοί, αρκετοί κομμάτων που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στην επόμενη Βουλή να μιλούν μερικά λεπτά ο καθένας, συνολικά! Χρειάζεται επειγόντως μια ειλικρινής συζήτηση για νέες φόρμες διαλόγου που θα προσελκύουν και δεν θα απωθούν τον πολίτη! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τέλος στην τηλεμαχία με την συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών έβαλε με ανακοίνωση της η ΝΔ. Ο Γιάννης Μιχελάκης έκανε λόγο για «βαρετούς μονολόγους του παρελθόντος, που έχουν αποδοκιμαστεί από κόμματα, δημοσιογράφους και πολίτες». Για πρώτη φορά μετά από το 1996, όταν είχαν αναμετρηθεί τηλεοπτικά ο Κώστας Σημίτης με τον αείμνηστο Μιλτιάδη Έβερτ, βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα το ντιμπέιτ.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει τηλεμαχία μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλο και του Αντώνη Σαμαρά καθώς η ΝΔ δεν αποκλείει μια τέτοια αναμέτρηση. Πάντως η μοναδική μέρα που είναι «κενή» σύμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμα του Προέδρου της ΝΔ είναι η ερχόμενη Τρίτη. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=140964&catID=11

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS