Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Αλλάζουμε το κράτος, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ,ΜΑΣ - Τέλος στην ιδεολογική ασυλία του μεταπολιτευτικού αριστερού λαϊκισμού. Διάκριση εξουσιών, έλεγχος και τιμωρία σε όλα τα επίπεδα, αποστάσεις από τον τυραννικό "επαγγελματισμό" των διαδρομιστών της πολιτικής. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο Α. Σαμαράς εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της Αριστεράς... Ισχυρή εντολή για μια σειρά αλλαγών σε θεσμικό επίπεδο ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζοντας το πρόγραμμα για τους θεσμούς και την ασφάλεια. Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της Αριστεράς, αποδίδοντας σε δικές της ενέργειες και απόψεις τη στάση μέχρι σήμερα του κράτους στα θέματα του ασύλου και της μετανάστευσης. Ο κ. Σαμαράς εξήγγειλε την κατάργηση του νόμου Ραγκούση και επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι «θα βγάλω τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους».

Ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του τόνισε ότι «πέρα από τις δανειακές συμβάσεις που υπογράφουν οι κυβερνήσεις, πρέπει να υπογράψουμε μια θεμελιώδη σύμβαση με τον λαό! Και οι ΄Ελληνες είναι λαός, δεν είναι “πληθυσμός”. Και μάλιστα υπερήφανος λαός. Για τη μεγάλη ανατροπή που μπορεί να γίνει μόνο με την ισχυρή εντολή του ελληνικού λαού. Πριν από όλα όμως, να τονίσουμε ότι η αλλαγή αυτή δεν πρόκειται να αρχίσει στις 7 Μαΐου. Έχει ήδη αρχίσει! (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: NEWSNOW.GR
http://www.newsnow.gr/article/71584/a-samaras-allazoume-to-kratos-exasfalizoume-tin-asfaleia.html

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS