Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: Στόχος μας να τα αλλάξουμε όλα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Με διαχρονικές φιλελεύθερες ιδέες (δραστική μείωση του κράτους, απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας), με πρόθεση άρσης βασικών εξόφθαλμων αδικιών και θεσμικές μεταρρυθμίσεις που αναδομούν τη λειτουργία του κοινοβουλευτισμού τίθενται οι βάσεις για τη Νέα Μεταπολίτευση. Με τυφλή οργή κι αναπαραγωγή αίολων, ανεδαφικών επιχειρημάτων από συστατικά μέρη του πολιτικού συστήματος που αυτοαναγορεύονται σε όψιμους μεταρρυθμιστές ή πρόσκαιρους επαναστάτες, μάλλον συντηρείς το σύστημα που υποτίθεται ότι αντιμάχεσαι! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τις προτάσεις του για την έξοδο από την κρίση, με έμφαση στα ισοδύναμα μέτρα, την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη φοροδιαφυγή, τα αναπτυξιακά μέτρα και τη μείωση των κρατικών δαπανών, παρουσίασε από το Ζάππειο o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. «Οι εκλογές που έρχονται είναι οι πιο κρίσιμες από την Μεταπολίτευση του 1974» τόνισε ο κ. Σαμαράς στην αρχή της ομιλίας του, λέγοντας πως, «στόχος μας είναι να τα αλλάξουμε όλα: Το μοντέλο ανάπτυξης και το σύστημα διακυβέρνησης. Όχι ένα από τα δύο. Και τα δύο».

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, το πρόγραμμα για την οικονομία που αποτελεί το αντικείμενο του «Ζάππειο III» έχει προτεραιότητα την ανάκαμψη και την ανάπτυξη. Την ερχόμενη Πέμπτη, από το Ζάππειο πάλι, θα παρουσιαστούν οι προτάσεις για το σύστημα διακυβέρνησης, τους θεσμούς, την παιδεία, την υγεία, το Σύνταγμα, την ασφάλεια. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4713863

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS