Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αντιδράσεις προκαλεί το άνοιγμα Τσίπρα σε Καμμένο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο Τσίπρας μπορεί και υποβολιμαία, για πρόσκαιρα εκλογικά οφέλη, να αναδεικνύει το γεγονός ότι προτάσεις του από διετίας (μονομερή διαγραφή χρέους, επιτροπή λογιστικού ελέγχου κλπ) προτάσσονται ως ευκταίες κι από δεξιές φωνές. Το ερώτημα πρέπει να στρέφεται προς στελέχη της ΝΔ που μέχρι προχθές όργωναν τις περιφέρειες τους χωρίς να αναφέρουν ούτε λέξη γι' αυτές τις πεφωτισμένες "αποτελεσματικές" επιλογές. Προφανώς πρόκειται για ετεροχρονισμένη επιφώτιση κι όχι για μικροπολιτική τακτική!!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αντιδράσεις συνεχίζουν να πυροδοτούν οι δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Σκανδαλίδης έκανε λόγω σήμερα για ακροβασίες, ενώ η ΔΗΜΑΡ απέρριψε την πρόταση Τσίπρα.

«Πρόκειται για ακροβασία, διαλύει την εικόνα της κυβέρνησης της Αριστεράς που προτείνει», υπογράμμισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδης μιλώντας σήμερα στο ΒΗΜΑ 99,5. «Αν ο κ. Καμμένος είναι πιο προοδευτικός από το ΠΑΣΟΚ, ας κάνει κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο», επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Παράλληλα, η Δημοκρατική Αριστερά απορρίπτει την πρόταση Τσίπρα «για δήθεν αντιμνημονιακή συνεργασία ετερόκλητων δυνάμεων, που συμπεριλαμβάνουν και ακραίες εκδοχές της λαϊκιστικής δεξιάς, όπως το κόμμα του κ. Καμμένου». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4715789

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS