Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Σοβαρά επεισόδια στην Πάτρα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν το κράτος με τη διαχρονική "αναισθησία" του απέναντι στη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα ενισχύει την απήχηση ακραίων, δυναμικά "παρεμβατικών" φωνών, αυτά και ακόμα χειρότερα θα είναι τα αποτελέσματα. Έσπειραν ανέμους και φυσικά θερίζουν θύελλες. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Πάτρα από τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν στην Ακτή Δυμαίων όσο και ευρύτερα στη λιμενική ζώνη, μέχρι το ύψος της οινοπνευματοποιίας Σπηλιόπουλου. Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με μανία σε αστυνομικούς, τους οποίους κατέβασαν από τις μηχανές τους και άρχισαν να τους χτυπούν αλύπητα.

Υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι άνθρωποι χρειάστηκε να νοσηλευτούν με αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας της χρήσης δακρυγόνων. Στο μεταξύ, οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν φύγει από την περιοχή, καταδικάζοντας τα επεισόδια. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, κρατούν καδρόνια και σιδηρολοστούς. Γίνεται χρήση χημικών από την αστυνομία!

Αφορμή για όλα είναι ο φόνος ενός 30χρονου, για τον οποίο έχει ήδη συλληφθεί ένας αλλοδαπός. Σύμφωνα με το patrasTimes, τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής όπου μέσα βρίσκονται μετανάστες. Οι αστυνομικοί πήγαν να τους εμποδίσουν. Πέτρες και καδρόνια εκτοξεύονται από τη μία πλευρά και δακρυγόνα από την άλλη!


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=102002

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS