Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - «Η πληρωμή των φόρων είναι εθνικό καθήκον»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εθνικό καθήκον, με παλλαϊκή μάλιστα επιταγή είναι και η δημιουργία ενός σταθερού, δίκαιου και επενδυτικά φιλικού φορολογικού συστήματος. Ακόμα μεγαλύτερο εθνικό καθήκον είναι κι ο εκσυγχρονισμός των συντεχνιακών μηχανισμών κι ο εσωτερικός έλεγχος για επίορκους δημοσίους λειτουργούς. Οι νουθεσίες λοιπόν για να έχουν αξία, καλό είναι να ξεκινούν πρώτα από τον εαυτό μας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Εντολές για εντατικοποίηση των ελέγχων από τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό, προκειμένου να αυξηθούν οι εισπράξεις των δημοσίων εσόδων, έδωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα κεντρικά γραφεία του ΣΔΟΕ.

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο χαλάρωσης λέγοντας ότι αν χρειασθεί θα παρέμβει και ο ίδιος επικοινωνώντας προσωπικά με κάθε προϊστάμενο της εφορίας για να μην ανακοπεί η πορεία των εσόδων. Παράλληλα ο υπουργός κάλεσε και τους πολίτες να είναι συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις συμβάλλοντας στον στόχο αυτόν. «Η πληρωμή των φόρων είναι εθνικό καθήκον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζανιάς... (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=148099&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS