Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: Εμείς χτίζουμε μια νέα Ελλάδα, αυτοί την γκρεμίζουν

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η νέα Ελλάδα για να χτιστεί χρειάζεται την εμπιστοσύνη των πολιτών στη λειτουργία των θεσμών (άρα ριζικές θεσμικές αλλαγές), ανανέωση σε πρόσωπα και λόγο και προτάσεις που συνδυάζουν τις μεταρρυθμίσεις σε κράτος και οικονομία με την ανάκαμψη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Όλα αυτά δεν μπορούν να επιτευχθούν, ούτε καν να επιχειρηθούν σε ένα περιβάλλον συνεχούς αστάθειας, ασάφειας για τον προσανατολισμό της χώρας, έλλειψης διεθνών συμμαχιών, ενός διπλωματικού και ρητορικού αχταρμά ανάλογου της ΣΥΡΙΖέικης λογικής! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μήνυμα στους πολίτες να σκεφτούν και να ψηφίσουν με κριτήριο την πατρίδα, μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει, έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί, λίγο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της άτυπης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας: «Εμείς χτίζουμε μια νέα Ελλάδα, αυτοί την γκρεμίζουν». Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για αλαζονεία και για δημιουργία κλίματος απελπισίας με στόχο μικροκομματικά κέρδη. Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατεδαφίζει συμμαχίες την ώρα που η ΝΔ τις δημιουργεί. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4723855

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS