Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ολομέτωπη ιδεολογική επίθεση Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η αντίδραση στις αδικίες του μνημονίου δεν αποτελεί αυτόνομη ιδεολογία. Ο νικητής την επομένη των εκλογών δεν θα έχει απλά την ευθύνη για την επαναδιαπραγμάτευση όρων και προτεραιοτήτων. Κυρίως θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να προωθήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την υπέρβαση των παθογενειών της πολιτικής περιόδου που περνάει στην ιστορική λήθη. Μόνο που οι δήθεν πιο συγκρουσιακοί πολιτικοί είναι αυτοί που αναπαράγουν όλες τις στρεβλώσεις που μας έφεραν ως εδώ, χαϊδεύουν κοινωνικές ομάδες και συμφέροντα που συντήρησαν αυτό το σαθρό περιβάλλον και αναμασούν ξεπερασμένα και αναποτελεσματικά ιδεολογικά στερεότυπα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ολομέτωπη, πολυεπίπεδη και βαθύτατα ιδεολογική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Αντ. Σαμαράς, δίνοντας το σάλπισμα για την τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου, επενδύοντας στους...«νοικοκυραίους», όπως τους χαρακτήρισε, και στη μεσαία τάξη που θέλουν σταθερότητα και όχι αναρχία.

Ο κ. Σαμαράς εμφάνισε το ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα ενώπιον κομματικού ακροατηρίου, ως τον απόλυτο ιδεολογικό εχθρό και το...απόλυτο κακό και τον ανέδειξε ως το κόμμα που θέλει την έξοδο από την ευρωζώνη και την επιστροφή στη δραχμή και προχώρησε σε αποδόμηση των προτάσεων των φατριών και φυλών, όπως αποκάλεσε τις συνιστώσες.

«Είναι απομεινάρι του παρελθόντος. Και νομίζει ότι φέρνει την πρόταση του μέλλοντος. Εκπροσωπεί ό,τι ηττήθηκε παντού στον κόσμο. Και προσπαθεί να εμποδίσει να κάνει η Ελλάδα άλμα προς το μέλλον» τόνισε ο κ. Σαμαράς και υποστήριξε πως το δίλημμα αυτών των εκλογών δεν είναι μόνο «ευρώ ή δραχμή», αλλά κυρίως το δίλημμα ανάμεσα σε αυτούς που μένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν, και εκείνους που επιχειρούν να φύγει η χώρα μπροστά, στο μέλλον. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=459484

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS