Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Η «Βαβέλ» του ΣΥΡΙΖΑ

Τις αντιφάσεις και την πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να βάζει στο στόχαστρο της η Νέα Δημοκρατία. Το «φακέλωμα» των δηλώσεων των εκπροσώπων του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, είναι καθημερινό. Η ΝΔ εστίασε εχθές την προσοχή της, σε τρία πρόσωπα, τους κυρίους Σκουρλέτη, Λαφαζάνη και Στρατούλη.

«Ο Σκουρλέτης άδειασε τον Δραγασάκη, για την ''πολιτική καταγγελία του Μνημονίου''. Ο Λαφαζάνης υπόσχεται αποκατάσταση του κατώτερου μισθού αμέσως μετά τις εκλογές, ακύρωση του Μνημονίου και αναφέρεται σε plan b επιστροφής στη δραχμή. Ο Στρατούλης μιλά ευθέως και για πολιτική καταγγελία και για νομική καταγγελία του μνημονίου αλλά και μονομερή διαγραφή του χρέους...», έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος της Συγγρού, με σκοπό να αναδείξει τη Βαβέλ της Κουμουνδούρου και άρα την έλλειψη προγράμματος και αξιοπιστίας.

Λαθρομετανάστευση και Εθνική Άμυνα

Την ίδια ώρα στο «στόχαστρο» της ΝΔ μπήκαν εχθές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη λαθρομετανάστευση και την Εθνική Άμυνα του τόπου. Σχετικά με την Εθνική Ασφάλεια και την Εθνική Άμυνα η ΝΔ «ξέθαψε» από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την αναφορά πως «Δεν θέλουμε την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, ούτε το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα και αγωνιζόμαστε για τη διάλυση του» και πως «η άρνηση στράτευσης πρέπει να προστατεύεται», ενώ σχολίασε εμφατικά τις απερίσκεπτες και ταυτόχρονα επικίνδυνες δηλώσεις του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας Γιάννη Μπαλάφα, περί επιλογής να «ρισκάρουμε με την Τουρκία», περικόπτοντας ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες.

Παράλληλα, επίθεση σε τρία σημεία εξαπέλυσε στην Κουμουνδούρου, με αφορμή τις θέσεις της για τη λαθρομετανάστευση: (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: NEWSCODE.GR
http://www.newscode.gr/politikh/story/75391/h-babel-toy-syriza

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS