Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Γιάννης Οικονόμου: «Δεν δέχομαι τη θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εξαιρετικά αξιοπρεπής στάση, έμμεση απάντηση σε όσους θεώρησαν ότι η επάνοδος στη ΝΔ θα έπρεπε να εκληφθεί ως "χρυσή" ευκαιρία επιβολής των προσωπικών στρατηγικών τους σε τοπικό και εθνικό επίπεδο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Δεν θα είναι τελικά στη 2η θέση του ψηφοδελτίου της Φθιώτιδας της Ν.Δ το πρώην στέλεχος και πολιτευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος πήρε σήμερα μια αξιέπαινη απόφαση.

Να μπει ενεργά στη μάχη για την επικράτηση της νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Ιουνίου όχι όμως από εκλόγιμη θέση ψηφοδελτίου παρά το ότι από τη Νέα Δημοκρατία του προτάθηκε η 2η θέση στη λίστα της Φθιώτιδας η οποία εν τέλει μπορεί να είναι και εκλόγιμη.

«Δεν μπορώ να δεχθώ την πρόταση για λόγους αρχής. Πάνω από μια βουλευτική έδρα είναι η αξιοπρέπεια και η ηθική του καθενός. Και η δική μου δεν μου επιτρέπει να γυρίσω στο τόπο που γεννήθηκα ως «πολιτικός αλεξιπτωτιστής», ούτε να δεχθώ το να αρπάξω μια ευκαιρία και να γίνω κάπου βουλευτής, επειδή έχω παρέμβαση στα κέντρα των αποφάσεων. Δεν θα στερήσω από ανθρώπους που πάλεψαν, αυτά που δικαιούνται. Θα είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας, θέτοντας τον εαυτό μου στην διάθεση της παράταξης. Θα αγωνιστώ και θα ψηφίσω τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και καλώ και όλους τους φίλους και συμπατριώτες μου που συμμερίζονται τις απόψεις αυτές, να κάνουν το ίδιο» λέει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Ήδη αυτή την ώρα στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε facebook και twitter γίνεται χαμός από εκατοντάδες φίλους του που τον συγχαίρουν λέγοντας ότι η απόφασή του δείχνει τον δρόμο και στους υπολοίπους προσχωρήσαντες στη Ν.Δ.


ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR 
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/441467/Default.aspx

  Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS