Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Α. Διαμαντοπούλου: Πιθανή και η έξοδος από την Ευρωζώνη"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Γιατί σπεύδει να προτάξει τις πιθανές συνέπειες της πολιτικής ασυνεννοησίας στην Ε.Ε. ως προς την Ελλάδα, λες και το συνολικό οικοδόμημα θα μείνει ανεπηρέαστο (ήδη η ανάπτυξη συρρικνώνεται παντού);  Ο ρόλος της πάντως σίγουρα  δεν είναι η αναπαραγωγή των ακραίων σεναρίων κάποιων ευφάνταστων κι επιπόλαιων κύκλων! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Συγγνώμη από μαθητές και γονείς για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί με την εκτύπωση των σχολικών βιβλίων ζήτησε  η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ αναφερόμενη στις πολιτικές εξελίξεις δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετη στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι στην περίπτωση αδυναμίας λήψης αποφάσεων και εσωτερικού χάους, όλα τα αρνητικά σενάρια είναι ανοιχτά - συμπεριλαμβανομένης της εξόδου από την Ευρωζώνη.

Συγκεκριμένα, για το θέμα των βιβλίων η κ. Διαμαντοπούλου επέρριψε ευθύνες στο Ελεγκτικό Συνέδριο και προανήγγειλε έρευνα για την υπόθεση που είχε ως αποτέλεσμα αντί βιβλίων, οι μαθητές να παραλάβουν φωτοτυπίες και DVD.

Παράλληλα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 χαρακτήρισε αναμενόμενες τις κινητοποιήσεις στα Πανεπιστήμια, γιατί θίγονται συμφέροντα. Η υπουργός έκανε λόγο για παρανοήσεις σχετικά με το νόμο - πλαίσιο και ανακοίνωσε πως αύριο Τρίτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει πλήρως η εικόνα για τη μεταρρύθμιση στην Παιδεία. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITY PRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=85526


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS