Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Έγιναν τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον... Χρυσοχοϊδη"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αναβαθμίστηκε ο Χρυσοχοϊδης σε υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Τελετών και Εκθέσεων! Ο δρόμος προς την αρχηγία του κινήματος ανοίγει διάπλατα! Απορία! Το φετινό τελετουργικό θα μονιμοποιηθεί ή επίκεινται κι άλλες εκπλήξεις;; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ... 

Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια της φετινής διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. «Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει», δήλωσε ο υπουργός.

«Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας, να μειώσουμε το σπάταλο κράτος, να βελτιώσουμε ριζικά το επιχειρηματικό περιβάλλον, να συγκρουστούμε με όλα τα δεσμά που κρατούν την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και την παραγωγικότητα της χώρας καθηλωμένες, να προστατεύσουμε την κοινωνική συνοχή», όπως είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

«Και η Ευρώπη πρέπει επίσης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κινηθεί γρήγορα στην υλοποίηση της απόφασης της 21ης Ιουλίου, για να πάψει το μαρτύριο του Σίσυφου για τον ελληνικό λαό.

Η αδράνεια είναι καταστροφική για όλους μας. Και πρώτοι εμείς ανοίγουμε το βήμα και πάμε μπροστά για να χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα που αξίζουμε. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει», κατέληξε. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4656005


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS