Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Δεν θα υπάρξουν νέα εισπρακτικά μέτρα (σίγουρα;;) !!"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επειδή αυτή η δήλωση έχει πολυακουστεί τα τελευταία 2 χρόνια, ας αφήσουν να εκτελεστεί το μεσοπρόθεσμο να δουν τα εισπρακτικά αποτελέσματα που προμηνύονται πενιχρά και τα ξαναλέμε. Πάντως αναφορά σε νέα μέτρα όταν δεν έχουν εκτελεστεί τα τωρινά, αποτελεί αλλόκοτη σκέψη! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μπορεί η κυβέρνηση να θέλει να αποφύγει μια "κίτρινη κάρτα" την προσεχή εβδομάδα από τους επικεφαλής της τρόικας (που δεν αποκλείεται να δώσουν παράταση στην περίοδο επιθεώρησης της πορείας προς τις μεταρρυθμίσεις μέχρι τα μέσα Οκτώβρη), αλλά δεν έχει εξασφαλίσει τον οδικό "χάρτη" για την αντιμετώπιση των πιο "δύσκολων" σεναρίων.

Κατ' αρχάς, η σημερινή ημέρα θεωρείται κρίσιμη για το αποτέλεσμα του "τουρ" για το PSI (της συμμετοχής δηλαδή των διεθνών τραπεζών στο ελληνικό δημόσιο χρέος), καθώς από αυτό θα επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό η ατμόσφαιρα, αλλά και οι διαθέσεις της τρόικας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος χθες έστειλε μεταξύ άλλων ένα σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις:... (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63369090

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS