Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Οι Financial Times βλέπουν νέες διαδηλώσεις στην Ελλάδα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τι άλλο περίμεναν ως αντίδραση επιβίωσης από μια κοινωνία που συνεχώς υπόκειται σε νέες επίπονες θυσίες, ενώ δέχεται τη διαβεβαίωση για τη μη λήψη νέων μέτρων, και βλέπει και το δημοσιονομικό πρόβλημα να μην επιλύεται και να διαλύεται ο παραγωγικός ιστός της χώρας; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στη σημερινή τους έκδοση οι Financial Times κάνουν αναφορά στις ανησυχίες αξιωματούχων της ελληνικής κυβέρνησης, που εκτιμούν ότι μπορεί να γίνουν νέες διαδηλώσεις στην Αθήνα αντίστοιχης έντασης με εκείνες του Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας στη Αθήνα, η λαϊκή δυσαρέσκεια για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εντείνεται, καθώς η οικονομία βυθίζεται περισσότερο στην ύφεση και ενώ αναμένεται ένας ακόμη γύρος εφάπαξ φορολογικών μέτρων.

Μάλιστα, επικαλείται εκτιμήσεις κυβερνητικών αξιωματούχων οι οποίοι εμφανίζονται να ανησυχούν ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη εντός της εβδομάδας μπορεί να γίνουν νέες διαδηλώσεις παρόμοιες με εκείνες του Ιουλίου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4654514

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS