Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Λοβέρδος: «Δεν φοβάμαι να πω αυτό που θέλω!!»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Είναι λυπηρό φαινόμενο κάποιοι πολιτικοί, με ηγετικές μάλιστα φιλοδοξίες, να "προσαρμόζουν" το λόγο τους στις συνθήκες (ανεβάζοντας μάλιστα τους τόνους) χωρίς ίχνος ντροπής για τις πολιτικές που στήριξαν και δημιούργησαν τα σημερινά αδιέξοδα. Αυτός ο "επαγγελματισμός" του πολιτικού χαμαιλέοντα έχει κουράσει πλέον την κοινωνία! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Επανήλθε σήμερα, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος επιμένοντας στη δήλωση του για τους δημοσίους υπαλλήλους και τονίζοντας ότι δεν φοβάται να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

«Δεν πιστεύω ότι κανείς μέσα σε αυτή την αίθουσα αμφιβάλλει ότι εγώ λέω τα πράγματα με το όνομά τους ή τουλάχιστον προσπαθώ. Δεν φοβάμαι να πω αυτό που θέλω και οι χθεσινές μου παρεμβάσεις είναι η απόδειξη. Η πραγματικότητα πρέπει να κατατίθεται, ώστε τα μέτρα που λαμβάνονται μετά να είναι συνάρτηση της πραγματικότητας κι όχι αοριστολογιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος με αφορμή επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Περλεπέ- Σηφουνάκη για την ψυχική υγεία.


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/09/2011_405376


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS