Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Συνεχίζεται η συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δολοπλοκίες, ίντριγκες, ασαφής plus "αναβάθμιση" και μάχη επιγόνων ενός αρχηγού που θεωρεί ακόμα εαυτόν σωτήρα της πατρίδας!! Ο κύκλος της μεταπολίτευσης έχει κλείσει με κρότο. Πέρα από ονοματολογία και συμβολισμούς η Νέα Μεταπολίτευση απαιτεί μια εντελώς καινούρια αφήγηση για το μέλλον του τόπου και φρέσκους, αδέσμευτους αφηγητές! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στο επίκεντρο των συζητήσεων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται η επόμενη μέρα του κόμματος.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο βουλευτής, Γιάννης Διαμαντίδης, εμφανίστηκε οργισμένος με τα στελέχη που επιτίθενται στον Γιώργο Παπανδρέου και απαξιώνουν το ΠΑΣΟΚ, μιλώντας ακόμη και για διάλυση. Άφησε, μάλιστα, αιχμές και εναντίον κυβερνητικών στελεχών τη διετία Παπανδρέου, τα οποία, όπως είπε, υπονόμευαν την κυβέρνηση για δικούς τους λόγους.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καρτάλης, ζήτησε να ανοίξει αμέσως ο διάλογος για τη φυσιογνωμία, την ιδεολογία και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως οι εσωτερικές διεργασίες πρέπει να λήξουν πριν από τις εκλογές.

«Ο πολιτικός χρόνος πιέζει και πρέπει να αποφύγουμε έναν επώδυνο χωρισμό» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, από την πλευρά του, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο», τόνισε ότι το κόμμα πρέπει να πάει στις εκλογές με νέο αρχηγό.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=433119


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS