Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "ΠΑΣΟΚ: Συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση η ΝΔ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μάλλον κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για κυβέρνηση συνεργασίας που θα λειτουργήσει ως καθαρτήριο για την αδιέξοδη φορομπηχτική πολιτική τους. Η ευθύνη απέναντι στο Ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας δεν μεταφράζεται και σε απώλεια μνήμης για τις επιλογές που μας οδήγησαν στη μέγγενη του ΔΝΤ, ούτε για τις πολιτικές της ύφεσης και της κοινωνικής εξαθλίωσης. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό ήταν το κεντρικό θέμα της σύσκεψης, υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου, υπουργών-στελεχών του Κινήματος και των εκπροσώπων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συζήτηση εκτιμήθηκε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει αντιπολιτευτική γραμμή κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, τον οποίο ωστόσο θα ψηφίσει. Στο θέμα αυτό αναφέρθηκαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι κ.κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Δημήτρης Ρέππας, Αννα Διαμαντοπούλου και Κώστας Σκανδαλίδης.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η στάση της ΝΔ και διατυπώθηκε η άποψη πως συμπεριφέρεται ως συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση.

Aυτή την περίοδο κανένας «δεν μπορεί να παίζει το παιχνίδι της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης ή της αντιπολιτευόμενης συμπολίτευσης» δήλωσε ο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Το στοίχημα της χώρας για το παρόν και το μέλλον θα κριθεί στην ειλικρίνεια και την αλήθεια», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στην επιλογή που έχει γίνει να εστιάζεται η κριτική σε συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και ο ίδιος. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=91405


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS