Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Τον Μάρτη οι εκλογές"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επειδή καινούριο γαϊτανάκι βρήκαμε στην παραφιλολογία της πολιτικής να το ξεκαθαρίσουμε οριστικά. Η 19η Φεβρουαρίου δόθηκε ως ημερομηνία με βάση τον προγραμματισμό που έδωσε ο Βενιζέλος στην σύσκεψη με στελέχη και των δυο κομμάτων, το βράδυ μετά την ανακοίνωση για τον Παπαδήμο. Κανείς εχέφρων άνθρωπος δεν μπορούσε να θεωρεί ότι το Ελληνικό κράτος μπορεί να είναι τόσο ακριβές στους υπολογισμούς του γι' αυτό κι από την πρώτη στιγμή αναφερόμουν για τελική κατάληξη στο Μάρτη (από 4 έως 18 του μήνα). Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μέσα στον Μάρτιο θα διεξαχθούν οι εκλογές, όπως ενημερώνει θεσμικούς συνομιλητές του ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Πιθανότερη ημερομηνία εξακολουθεί και παραμένει η 18η Μαρτίου, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, που θα οφείλεται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες.

Η δανειακή σύμβαση, σύμφωνα με τον κ. Λουκά Παπαδήμο, θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή αρχές Φεβρουαρίου και βεβαίως θα συνοδεύεται από αναθεωρημένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει εκ των πραγμάτων νέα μέτρα, δηλαδή νέο Μνημόνιο.

Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος για την κατάσταση στην Ευρώπη, αν και τελικά εκτιμά ότι η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ θα υποχωρήσει στο θέμα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ ενημερώνει ότι τελικά και τα ασφαλιστικά ταμεία θα μπουν στο «κούρεμα» και προαναγγέλλει αλλαγές στο χαράτσι της ΔΕΗ. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=108447&catID=1


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS