Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Ανοικτό το ενδεχόμενο αύξησης της θητείας"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αρκεί οι οικονομικές δυσκολίες κι ο περιορισμός των προσλήψεων εφέδρων να μην είναι μια δικαιολογία για μια γενναία αύξηση της θητείας, ώστε να φαλκιδεύονται τεχνητά τα στοιχεία για την ανεργία, όπως συνέβαινε σε παλαιότερες εποχές. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το θέμα της αύξησης της θητείας θα τεθεί σύντομα στο τραπέζι της συζήτησης δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Άμυνας, Κ. Σπηλιόπουλος.

"Η μεγάλη μείωση της θητείας στο Στρατό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις Ένοπλες Δυνάμεις και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το να αυξηθεί η θητεία, νομίζω ότι είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το δουν με ειλικρίνεια όλες οι πολιτικές δυνάμεις και πιστεύω ότι θα τεθεί σύντομα στο τραπέζι", ανέφερε ο κ. Σπηλιόπουλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό "ΒΗΜΑ".
Τόνισε, επίσης, ότι η χωρίς σχεδιασμό μείωση της θητείας και ο περιορισμός προσλήψεων 5ετούς θητείας οπλιτών, καθώς δεν υπάρχουν πλέον κονδύλια προκαλούν προβλήματα, σημείωσε πως σε όλους τους στρατούς στον κόσμο υπάρχουν έφεδροι... (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63576018


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS