Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Παπαδήμος: "Απαραίτητη η επιστολή στην Ευρώπη από τους ηγέτες των κομμάτων""

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο κ.Παπαδήμος πρέπει μάλλον να καταλάβει ότι εκπροσωπεί τα Ελληνικά συμφέροντα και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού απέναντι στις διεθνείς πιέσεις κι όχι το αντίστροφο. Όταν οι δηλώσεις Γιούνκερ έδειχναν να λύνουν το ζήτημα αποκλειστικά με μια δική του υπογραφή, προς τι η τόσο ξεκάθαρη ταύτιση του με τις αρχικές απαιτήσεις των δανειστών και η μεταφορά της ευθύνης στους πολιτικούς ηγέτες; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η παροχή έγγραφων δεσμεύσεων από τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση προς το Eurogroup, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι απαραίτητη, επισήμανε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

«Θεωρώ απαραίτητη την επιστολή από τους ηγέτες των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση... Όμως, εκείνοι θα αποφασίσουν με ποιόν τρόπο θα γίνει η επιβεβαίωση των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει» ανέφερε ο πρωθυπουργός στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον κ. Μπαρόζο.

Ο κ. Παπαδήμος ανέφερε εξάλλου ότι οι ηγέτες των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, της έχουν ήδη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και πρόσθεσε πως είναι σημαντικό να απαντήσουν θετικά στο αίτημα του Eurogroup, της ΕΕ και του ΔΝΤ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=160718


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS