Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Έβαλαν φόρο έως και σε... στάβλους !"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - .Μέσα στο τραγελαφικό της υπόθεσης του χαρατσιού ξεδιπλώνεται η ανοργανωσιά, η γραφειοκρατία κι ο στρουθοκαμηλισμός του Ελληνικού κράτους. Πάντως επειδή και στα ξύλινα κιόσκια των κήπων μπορεί να υπάρχει ηλεκτροδότηση θα πρότεινα να χρεωθούν κι αυτά κανονικά και με αυξημένο συντελεστή ως χώροι ανάπαυσης και ψυχαγωγίας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ....

Ακόμη και σε... στάβλους, και ας εξαιρούνται από τον νόμο τα κτίσματα με γεωργική και κτηνοτροφική χρήση, έχει επιβληθεί τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!

Την ίδια στιγμή ταλαιπωρία ενδέχεται να αντιμετωπίσουν και σήμερα όσοι σπεύσουν σε καταστήματα της ΔΕΗ για να πληρώσουν λογαριασμούς, καθώς από χθες η ΓΕΝΟΠ, αμέσως μετά τη διάλυση της κατάληψης, αποφάσισε 48ωρη απεργία για τους εργαζομένους στη Διεύθυνση Πληροφορικής, που σημαίνει καθυστερήσεις στις συναλλαγές του κοινού.

Στο μεταξύ, ούτε οι αγρότες έμειναν έξω από το αλαλούμ με τους λανθασμένους λογαριασμούς. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριο Ροντούλη, δεκάδες παραγωγοί και κτηνοτρόφοι πανελλαδικά παραλαμβάνουν λογαριασμούς με ενσωματωμένο τέλος για αγροτικά κτίσματα, παρότι ο νόμος τα εξαιρεί. Ετσι, κτηνοτρόφος παρέλαβε λογαριασμό της ΔΕΗ για πτηνοτροφείο όπου του ζητείται να καταβάλει ως τέλος το ποσό των... 26.558 ευρώ! (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4675703


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS