Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική -"Κατά 200000 μειώθηκαν οι δημόσιοι υπάλληλοι από το 2009, δήλωσε ο υφ.Επικρατείας"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μάλλον άλλα στοιχεία από αυτά της Στατιστικής υπηρεσίας διάβασε ο νεαρός υφυπουργός! Με τις κρατικές δαπάνες να αυξάνουν από πέρσι και τις προσλήψεις αντί για 1 προς 5 να καταλήγουν στο 1 προς 2, τέτοιες δηλώσεις αποτελούν πρόκληση! Αφήστε που αν όντως σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είχαν υπάρξει τόσο απότομες ανακατατάξεις η ανεργία θα είχε ξεπεράσει το 25% και η ύφεση το 10%! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο υφυπουργός Επικρατείας Άγγελος Τόλκας δήλωσε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μειωθεί ήδη από το 2009 κατά 200.000, εξοικονομώντας 5% του μισθολογικού κόστους.

«Έχει υπάρξει μεγάλη εξοικονόμηση ύψους 5% όσον αφορά στο μισθολογικό κόστος. Είναι 200.000 οι δημόσιοι υπάλληλοι, τους οποίους έχει σταματήσει να χρηματοδοτεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο κρατικός προϋπολογισμός μέσα σε δυο χρόνια. Αυτή τη στιγμή είναι 200.000 λιγότεροι, από όσους είχαμε παραλάβει το 2009» ήταν η ακριβής δήλωση του Άγγελου Τόλκα, με την οποία απάντησε στις δηλώσεις Σαμαρά για προσλήψεις από το παράθυρο. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=311308


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS