Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Κατεβάζουν διακόπτη στα εξοχικά"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Συνδυάζεται καταπληκτικά  η αίσθηση της υπαίθρου με τα καντήλια και τις ασετιλίνες μιας άλλης εποχής! Αυτό θα πει επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες σε όλα τα επίπεδα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Βροχή αιτημάτων για διακοπή της σύνδεσης προκειμένου να αποφύγουν τον έκτακτο φόρο στα ακίνητα. Αρκετοί πελάτες της ΔΕΗ ζητούν να διακοπεί το ρεύμα σε εξοχικά, σε σπίτια στο χωριό και γενικώς σε κλειστά ακίνητα που δεν χρησιμοποιούνται, προκειμένου να αποφύγουν την επιβάρυνση του ειδικού τέλους.

Οι καταναλωτές κατά χιλιάδες απευθύνονται τις τελευταίες ημέρες στα τοπικά γραφεία της Επιχείρησης ζητώντας τη διακοπή της παροχής ώστε το ακίνητό τους να μην υπάρχει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της ΔΕΗ και άρα να αποφύγουν το χαράτσι.

Παράλληλα, πηγές της Επιχείρησης αναφέρουν ότι από την ημέρα που εξαγγέλθηκε το μέτρο μέχρι και χθες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα (700% και πλέον) οι κλήσεις προς το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ από καταναλωτές που ζητούν πληροφορίες για το πώς θα ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ). Από 300 κλήσεις την ημέρα που δεχόταν η ΔΕΗ πριν ανακοινωθεί το τέλος ακινήτων, έχουν σταθεροποιηθεί πλέον στις 2.000 - 2.500, ενώ τις πρώτες ημέρες αμέσως μετά την εξαγγελία έφτασαν μέχρι και τις 3.500! (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4658358


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS