Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "«Ναι» στην Εξεταστική για τα δημοσιονομικά από τη ΝΔ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Είναι έτοιμο το πολιτικό προσωπικό να παραδεχτεί τη διαχρονική μεθόδευση στα στοιχεία που ανακοίνωνε η στατιστική υπηρεσία; Να αποδεχτεί ότι με παραποιημένα γίναμε πρόωρα μέλος της Ευρωζώνης, επιλογή την οποία πληρώνουμε σήμερα με το χειρότερο δυνατό τρόπο; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


«Ναι» στην Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση των δημοσιονομικών στοιχείων της τελευταίας δεκαετίας, είπε ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ωστόσο τη σχετική κίνηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ως κίνηση αντιπερισπασμού.


Η ΝΔ εκτιμά ότι η κίνηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ συνιστά αφενός απόπειρα συμψηφισμού και διάχυσης των ευθυνών σε σχέση με τη διερεύνηση των καταγγελιών για τη διαμόρφωση του ελλείμματος του 2009 και αφετέρου αντιπερισπασμό από την ανακοίνωση των νέων μέτρων της κυβέρνησης.
Στη Συγγρού σημειώνουν επίσης πως η πρωτοβουλία από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ήλθε τρεις ημέρες μετά την δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ότι θα ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής «για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2060450

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS