Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για τη νέα περαίωση"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το γνωστό γαϊτανάκι των περαιώσεων συνεχίζεται! Ένα κράτος που αδυνατεί να καθορίσει κι εκτελέσει σταθερούς και αξιόπιστους κανόνες, συνδιαλέγεται με τους φοροφυγάδες και στα πλαίσια μιας οριζόντιας ρύθμισης χαρατσώνει αδιάκριτα και την αγορά! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Πέντε μέρες προθεσμία θα έχουν οι επιτηδευματίες και οι επιχειρήσεις για να αποδεχθούν την υπαγωγή τους στη νέα περαίωση, από τη στιγμή που θα παραλάβουν το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας.

Αυτό προβλέπεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών με την οποία παρατείνονται έως 31.12.2012 οι προθεσμίες παραγραφής του δικαιώματος του Δημοσίου για κοινοποίηση φύλλων ελέγχου ή πράξεων επιβολής φόρων τελών και εισφορών που λήγουν 31.12.2011.

Η παράταση, όπως διευκρινίζεται στην εγκύκλιο, αφορά κάθε είδους προθεσμίες παραγραφής υποθέσεων που λήγουν την 31.12.2011, όπως υποθέσεις χρήσεων 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 και 2005, υποθέσεις με πλαστά ή εικονικά ή νοθευμένα φορολογικά στοιχεία, υποθέσεις με κατασχεθέντα ανεπίσημα βιβλία και στοιχεία και υποθέσεις μη υποβολής δήλωσης. (Διαβάστε περισσότερα..)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2060239


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS