Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Ποια μέτρα πέφτουν στο τραπέζι των συσκέψεων"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο πανικός κι η απελπισία σε όλο της το μεγαλείο! Από τις αρχικές επικοινωνιακές τακτικές Βενιζέλου σε λίγες εβδομάδες καταλήξαμε σε συνεχείς εξαγγελίες νέων μέτρων  που εντείνουν, δεν επιλύουν, τα δημοσιονομικά αδιέξοδα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Όλα τα σενάρια στο τραπέζι από το οικονομικό επιτελείο. Συνεχείς συσκέψεις υπό Βενιζέλο. Ποια μέτρα συζητά η Αθήνα, τι θα γίνει με μισθούς και συντάξεις του Δημοσίου.

Οι συσκέψεις στο υπουργείο Οικονομικών διαδέχονται η μία την άλλη. Από χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα το πρωί στελέχη του Οικονομικού επιτελείου συζητούν όλα τα ενδεχόμενα για τα μέτρα που η Αθήνα μπορεί να κληθεί να ανακοινώσει αφού οι δανειστές δεν φαίνεται να αρκούνται στο νέο "χαράτσι" στα ακίνητα.

'Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr στο τραπέζι έπεσαν προτάσεις τόσο για επιπλέον απολύσεις στο δημόσιο, πέραν της εργασιακής εφεδρείας, εξομίωση του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης και  αύξηση έμμεσων φόρων (τσιγάρα και ποτά). (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=93313&catID=2


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS