Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Ευ. Βανιζέλος: Ευτυχώς που υπάρχει η Τρόικα..."

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αυτές οι άκαιρες ευχαριστίες δεν σας βγήκαν σε καλό, ως παράταξη! Ένας υποτίθεται εξαιρετικά ευφυής άνθρωπος θα απέφευγε τέτοιες προκλητικές δηλώσεις, τη στιγμή μάλιστα που ανακοινώνει τις νέες επιβαρύνσεις τη μια μετά την άλλη (προφανώς όχι δείγμα της επιτυχημένης μνημονιακής πολιτικής)! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Λίγο πριν μπει στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στη Βουλή, παραδέχθηκε και επίσημα ότι η κυβέρνηση θα πάρει επιπρόσθετα μέτρα.

Ο Ευ. Βενιζέλος χαρακτήρισε μύθο τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μιλούν, όπως είπε, για τον νέο Αρμαγεδδώνα, ωστόσο υποστήριξε ότι θα ληφθούν νέα μέτρα καθώς δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση οι φόροι που είχαν επιβληθεί. "Καλλιεργείται ένας μύθος ότι θα έρθει ο Αρμαγεδδών. Ψηφίσαμε το μεσοπρόθεσμο κι είμαστε υποχρεωμένοι να το εφαρμόσουμε. Ναι, πρέπει να πάρουμε συμπληρωματικά μέτρα καθώς ορισμένα από αυτά που είχαμε πάρει είχαν μειωμένη απόδοση".

Για τις καταγγελίες των μελών της ΕΛΣΤΑΤ ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι δεν υπάρχουν διεθνείς συνωμοσίες. "Εμείς φταίμε για τον εκτροχιασμό του ελλείμματος. Δεν μας φταίει η διεθνής συνωμοσία, δεν είναι μία συνωμοσία για να πέσει η βυζαντινή αυτοκρατορία. Δεν θα γίνει κανένα θαύμα να μας σώσει. Το θαύμα θα γεννηθεί εδώ".

Ευτυχώς που υπάρχει η Τρόικα...

Ο Ευ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι η χώρα βρίσκεται στην εστία της κρίσης κι εκβιάζεται. Τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση της κυβέρνησης από την τρόικα: «Ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχο από την τρόικα, γιατί χάρη σε αυτό έχουμε αυτοέλεγχο». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=93949&catID=14


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS