Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Άγρια κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την Κύπρο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πως ορίζεται αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, να σπαράζει για τις καταθέσεις στην Κύπρο, όταν έχει προτείνει τη φορολόγηση όλων των Ελληνικών; Ενοχικός μιθριδατισμός! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε νέο «πόλεμο» ανακοινώσεων επιδόθηκαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την απόρριψη τπυ χθεσινού αιτήματος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με επιστολή του στον Ευ. Μεϊμαράκη για έκτακτη σύγκληση της Βουλής για τις εξελίξεις στην Κύπρο.

«Έκπληξη προκαλεί η ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής σχετικά με την δυνατότητα του να συγκαλέσει εκτάκτως την Ολομέλεια, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο, όπως ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την άρνηση του προέδρου της Βουλής να συγκαλέσει εκτάκτως την Ολομέλεια του Σώματος...

Απαντώντας με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάει, ότι αυτά που σήμερα καταγγέλλει ως καταστροφή της Κύπρου – τη φορολόγηση καταθέσεων – τα δικά του στελέχη τα πρότειναν με φανατισμό να συμβούν στην Ελλάδα! Και μάλιστα για όσους έχουν «εισόδημα ή καταθέσεις άνω των 20 χιλιάδων ευρώ»! Αυτά έλεγε πριν λίγους μήνες... Το ξεχνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το θυμούνται όλοι οι Έλληνες...»

«Αυτό ακριβώς αποφύγαμε να συμβεί στην Ελλάδα μετά τις εκλογές! Και τώρα που συνέβη στην Κύπρο ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι διαμαρτύρεται... Ζητάει ακόμα να συνεδριάσει εκτάκτως η Ελληνική Βουλή για την Κυπριακή κρίση, πριν ακόμα αποφασίσει η Βουλή της Κύπρου!», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Να συνεδριάσει η Ελληνική Βουλή για να αποφασίσει τι ακριβώς; Να παρέμβει στα εσωτερικά της Κύπρου; Ή να αποσταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, όταν όλες οι χώρες ανησυχούν για τις επιπτώσεις της κρίσης;», συνεχίζει. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63799297

  Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS