Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΑΡΘΡΑ , ΕΚΛΟΓΕΣ , ΝΔ , ΣΑΜΑΡΑΣ , ΣΥΡΙΖΑ , BLOGS - Η ώρα της αλήθειας

Του Σάκη Μητρόπουλου

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου μας αφορούν άμεσα όλους.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο για τον τόπο και για την/τον καθεμιά/ναν ξεχωριστά.
Όλοι μπορούμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να βοηθήσει τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να κρατήσει τη χώρα όρθια και να μπούμε μια και καλή στο δρόμο της ευημερίας.

Να το παλέψουμε αυτές τις λίγες μέρες που έμειναν μέχρι την 25η Ιανουαρίου, όσο μπορούμε πιο πολύ. Με όσες δυνάμεις διαθέτει ο καθένας.

Ας βρούμε όλους εκείνους που χολωμένοι, πικραμένοι, οργισμένοι επέλεξαν να απέχουν το 2012 απ τις εκλογές, ώστε να έτσι να εκφράσουν την διαφωνία τους σε όσα συνέβαιναν.

Ας μιλήσουμε και ας πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους, ένα–δυο (1-2 φίλους) ο καθένας μας να φέρουμε πίσω και αν μπορούμε και περισσότερους. Τους ξέρουμε.Είναι δίπλα μας, στον κοινωνικό μας περίγυρο, στις δουλειές μας, στην οικογένειά μας.

Μην κάνουμε το λάθος και επιτρέψουμε να συμβεί το ατύχημα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας στην πατρίδα. Θα είναι το χειρότερο για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας.

Μιλήστε λοιπόν παντού, βρείτε αυτούς που οργισμένοι δεν πήγαν να ψηφίσουν. Τότε υπήρχε αυτό το περιθώριο και έστειλαν το μήνυμα τους. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια όσα με πόνο και θυσίες υπεράνθρωπες καταφέραμε, να τα χάσουμε όλα, για κάποιους τύπους που καθημερινά αποδεικνύουν ότι θέλουν το κακό μας. Που ονειρεύονται να πάρουν ρεβάνς από το 1949.

Είναι υπόθεση που μας αφορά όλους. Είναι η μεγαλύτερη ώρα, η ώρα της αλήθειας, που ή θα πάμε μπροστά όρθιοι ή η ιστορία θα μας γυρίσει την πλάτη.

Τώρα δεν υπάρχει το: δεν ήξερα, δεν άκουσα, δεν έμαθα. Τώρα η ψήφος διαμαρτυρίας αυτή την φορά ισοδυναμεί με ανοχή στο ΣΥΡΙΖΑ. Κουβαλάμε όλοι μας την ευθύνη, την ευθύνη την ατομική.

Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να μας κυβερνήσουν, όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι πρεσβεύει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το «λεφτά υπάρχουν Νο2» θα είναι απείρως χειρότερο απ’ το πρωτότυπο, το οποίο όλοι βιώσαμε.

Άλλωστε έχει απαντήσει σ αυτό, ο ποιητής Μένανδρος, από τον 4ο πχ αιώνα: «Το δις εξαμαρτείν τ’ αυτόν ουκ ανδρός σοφού» δηλαδή «δεν είναι έξυπνος αυτός που επαναλαμβάνει τα λάθη του».


Μην αφήσουμε να ζήσουμε τον χειρότερο εφιάλτη μας. Είναι στο χέρι σου, το δικό μου, όλων μας να μείνουμε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά για την Ελλάδα.

Και οι Έλληνες χάσαμε πολλά για να κάνουμε πίσω τώρα!!!





Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS