Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Συναντήσεις Σαμαρά με εκπροσώπους πολυεθνικών

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η πρόθεση της IBM να μετατρέψει ουσιαστικά τη χώρα σε κέντρο στρατηγικού σχεδιασμού και καινοτομίας για την ευρύτερη περιοχή δεν είναι απλά η έμπρακτη επένδυση στις νέες τεχνολογίες αλλά το στρατηγικό άνοιγμα μας στην ψηφιακή οικονομία του μέλλοντος. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέων επενδύσεων και υποβοήθησης της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και πάντα με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τους υπευθύνους της IBM και της Nestle Ελλάδας.

Με την Βιρτζίνια Ρομέτι (Virginia Μ. Rometty) Πρόεδρο και CEO της ΙΒΜ και το διευθύνοντα σύμβουλο της IBM Ελλάδας Σπύρο Πουλίδα, συζήτησαν την πρόθεση της κυβέρνησης να αναδείξει σταδιακά τη χώρα σε Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας για την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, αναπτύσσοντας τις κατάλληλες δεξιότητες, προσελκύοντας επενδύσεις και αξιοποιώντας το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.

Η εταιρεία εμφανίζεται έτοιμη για συνεργασία με ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας εκπαίδευση και προγράμματα για την ενίσχυσή τους. Ένα ακόμη πρότζεκτ της εταιρίας είναι η δημιουργία κέντρου bussiness analytics για επενδύσεις στην Ευρώπη. Η επέκταση της δραστηριότητας της εταιρίας θα δημιουργήσει περί τις 120 νέες θέσεις εργασίας εξειδικευμένου προσωπικού. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63877485

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS