Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Εγκρίθηκαν δύο νέες τουριστικές επενδύσεις ύψους 1,2 δισ. ευρώ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επιχειρηματικά πλάνα ολοκληρωμένων υπηρεσιών αναψυχής με το βλέμμα σε ένα ποιοτικό τουρισμό που προσεγγίζει δυναμικά αγορές υψηλής κατανάλωσης. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Εγκρίθηκαν δύο νέες τουριστικές επενδύσεις για ένταξη στο καθεστώς Fast Trak, με συνολικό προϋπολογισμό 1,2 δισ. ευρώ, οι οποίες υπολογίζεται ότι θα δημιουργήσουν περισσότερες από 1900 θέσεις εργασίας κατά την περίοδο πλήρους λειτουργίας τους.

Οι δύο επενδύσεις αφορούν στη δημιουργία ισάριθμων τουριστικών θέρετρων στη Χαλκιδική και την Αργολίδα και περιμένουν το "πράσινο φως" της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) για να ξεκινήσουν να υλοποιούνται, καθώς ήδη το διοικητικό συμβούλιο του Invest in Greece αποφάσισε, με θετική εισήγησή του προς την Διυπουργική Επιτροπή, την υπαγωγή τους σε καθεστώς Fast Track.

Σε δήλωσή του σήμερα, στη διάρκεια επίσκεψής του στα γραφεία του Invest in Greece ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης επισήμανε ότι «η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά αυτές τις επενδύσεις και είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρξουν και άλλα επενδυτικά σχέδια που θα ενταχθούν στο Fast Track». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63893300


Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS