Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Α. Σαμαράς: Ανάγκη για πολιτικές αναπτυξιακού χαρακτήρα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σήμερα που ανακοινώθηκε και η μεγάλη αύξηση των εμπορικών πλεονασμάτων στην Ευρωζώνη, καλύτερη αναπτυξιακή πολιτική από την ενίσχυση της εσωτερικής κατανάλωσης του εύρωστου Βορρά δεν θα μπορούσε να υπάρξει! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Έξοδο από το τούνελ» βλέπει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς μετά τη συνάντησή με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες.

«Βλέπουμε έξοδο από το τούνελ στην Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μετά τη συνάντηση στις Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επισημαίνοντας ότι εφόσον επιβεβαιωθεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις με στόχο την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα εξέρχεται από μια κρίση χωρίς προηγούμενο και παρά τις πολύ δύσκολες κοινωνικές συνθήκες υπάρχει αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού, αλλά και των Ευρωπαίων εταίρων για ένα κοινό μέλλον για όλους. Ένα μέλλον, είπε, που θα βασίζεται στην αλληλεγγύη, την υπευθυνότητα και την ανάπτυξη. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_17/09/2013_518992


Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS