Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Με το ανακεφαλαιοπημένο τραπεζικό σύστημα να είναι πλέον από τα σταθερότερα της Ευρώπης, τον τομέα της ενέργειας να αποκτά νέες προοπτικές τόσο στις ανανεώσιμες πηγές όσο και στον ορυκτό πλούτο, τον τουρισμό να μετατρέπεται σε ατμομηχανή ανάπτυξης και το real estate κυρίως λόγω της αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας να δημιουργεί ευκαιρίες για σημαντικά επιχειρηματικά πλάνα, είναι να μην παρακινείται το ενδιαφέρον θεσμικών επενδυτών. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η προσδοκία για επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη είναι το «κλειδί» που θα φέρει τους μεγάλους ξένους θεσμικούς επενδυτές στην Ελλάδα.

Αυτό διαπίστωσαν οι επικεφαλής των συστημικών τραπεζών, όπως και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, που συμμετείχαν στο ετήσιο συνέδριο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον και είχαν συναντήσεις με ξένους τραπεζίτες και θεσμικούς επενδυτές.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις μετοχές των τραπεζών αλλά και για τους τομείς της ενέργειας, του real estate, του τουρισμού. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63904310
Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS