Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Πρόταση από ΝΔ για είσοδο μάνατζερ στα Πανεπιστήμια

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Θέση ιδεολογικής συνέπειας για το σπάσιμο της "διαπλοκής" ανάμεσα στην οικονομική διαχείριση, τη μικροπολιτική εντός των ιδρυμάτων και το εκπαιδευτικό, ερευνητικό έργο. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μάνατζερ στα Πανεπιστήμια, φοιτητικές εστίες με ΣΔΙΤ και αλλαγή των Συμβουλίων Διοίκησης είναι οι προτάσεις για την ανώτατη παιδεία, τις οποίες κατέθεσε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ειδικότερα για τους μάνατζερ στα ΑΕΙ, ο κ. Παπαμιμίκος έκανε λόγο για μεταφορά της οικονομικής και διοικητικής λειτουργίας των ιδρυμάτων σε ανθρώπους της αγοράς, που θα προσλαμβάνονται με συγκεκριμένα καθήκοντα, θητεία και μετρήσιμους στόχους, με ιδιωτικοιοικονομικούς όρους.

Όσον αφορά στην αλλαγή των Συμβουλίων Διοίκησης, κατά τον ίδιο, μπορούν να μετατραπούν σε Συμβούλια Στήριξης των ιδρυμάτων, σε έναν εξωστρεφή βραχίονα.

Τα Συμβούλια μπορούν να συμβάλλουν στην οργάνωση νέων μεταπτυχιακών με χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, στην προσέλκυση φοιτητών από το εξωτερικό κα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113139957

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS