Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Α. Σαμαράς: Ο κόσμος δεν ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Και τώρα που θα μείνουμε χωρίς τους βαρβάρους της δημοσιονομικής προσαρμογής τι θα συζητάμε κ.Τσίπρα; Το διαχρονικό μετα-κομμουνιστικό όραμα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και την κοινωνία; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Επιστροφή, «σε λίγα χρόνια», στο επίπεδο του ΑΕΠ και της ευημερίας που είχε η Ελλάδα προ κρίσης, χωρίς όμως τις παθογένειες που την οδήγησαν εκεί, προέβλεψε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης.

Ο κ. Σαμαράς δόμησε την ομιλία του πάνω σε δύο βασικούς άξονες: Αφ' ενός στην απαξίωση των θέσεων αλλά και των πολιτικών επιτυχιών του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, και αφ' ετέρου στην κατάδειξη του «οδικού χάρτη της κυβέρνησης», ως του μόνου τρόπου εξόδου από την κρίση, που παράγει ήδη από σήμερα απτά αποτελέσματα. Εκλογές θα γίνουν το 2016 - οπότε η χώρα «θα έχει βγει απ' το πρόβλημα».

Χειροκροτούμενος από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός επεφύλαξε αρκετές ειρωνικές εκφράσεις για την πολιτική συγκομιδή της αξιωματικής αντιπολίτευσης: Στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στην «παλλαϊκή μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ απόψε στο Σύνταγμα», για να υπενθυμίσει στη συνέχεια ότι «οι εκκλήσεις σας στον κοσμάκη για ανατροπή της κυβέρνησης δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Γι' αυτό αναγκαστήκατε να στήσετε χθες στην ΕΡΤ έναν καραγκιόζ μπερντέ για να παίξει στα δελτία των οκτώ». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113145639

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS