Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Αντ. Σαμαράς: Είμαστε πεισματάρηδες, θα τα καταφέρουμε

Εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα από αδύναμος κρίκος της Ευρώπης, μέχρι το τέλος της προεδρίας θα γίνει σύμβολο ότι η Ευρώπη δουλεύει και με την τοποθέτηση ότι οι Έλληνες είναι πεισματάρης λαός και θα τα καταφέρει, ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς κήρυξε και επισήμως από το Μέγαρο Μουσικής την έναρξη της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.

Ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την ομιλία του έκανε αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την υπογραφή της ένταξης της χώρας στην τότε ΕΟΚ. Σήμερα, συνέχισε η Ελλάδα επουλώνει τις πληγές της για να προσθέσει: «Εμείς οι Έλληνες είμαστε περήφανοι. Είμαστε πεισματάρηδες. Και θα τα καταφέρουμε! Για λογαριασμό όλων μας. Αλλά και για λογαριασμό ολόκληρης της Ευρώπης».

Για τα λάθη της Ε.Ε.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στην κρίση που μαστίζει τη χώρα, σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν επρόκειτο μόνο για λάθη της Ελλάδας αλλά και για αδυναμίες της Ε.Ε.

«Η Ελλάδα δοκιμάστηκε περισσότερο από την κρίση, πλήρωσε πιο ακριβά δικά της σφάλματα αλλά και κατασκευαστικές αδυναμίες της Ε.Ε.» είπε σχολιάζοντας ότι έχουν διαψευστεί όλες οι Κασσάνδρες. Ορισμένοι προέβλεπαν και κάποιοι εύχονταν την έξοδο της Ελλάδας από τη Ε.Ε. σημείωσε ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας ότι η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορεί και η Ευρώπη απέδειξε ότι μπορεί.(Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/750688

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS