Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αντ. Σαμαράς: «Πετύχαμε αλλά δεν πρέπει να θριαμβολογούμε»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Χαμηλοί τόνοι και σκληρή δουλειά. Γιατί όσο κοπιώδης ήταν για όλους η διαδικασία ως τις προχθεσινές αποφάσεις, πολύ περισσότερο επίπονη θα είναι η διαδρομή για την ανασυγκρότηση του κράτους και την αναπτυξιακή στροφή της χώρας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Διάρκεια περίπου 40 λεπτών είχε η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβούλιο, το μεσημέρι της Τετάρτης υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με αντικείμενο να αποτιμήσει το αποτέλεσμα του Eurogroup και να θέσει τους στόχους της επόμενης περιόδου.«Πετύχαμε αλλά δεν πρέπει να θριαμβολογούμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως προτεραιότητά του πλέον είναι η αλλαγή του κλίματος στο εσωτερικό και η ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που κυρίως πλήττονται από την κρίση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ζήτησε να δημιουργηθεί ένα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, προκειμένου να προχωρήσουν οι αποπληρωμές χρεών του Δημοσίου σε ιδιώτες (επιστροφή φόρων και ΦΠΑ). (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=486050

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS