Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Η ομολογία του 27χρονου δολοφόνου: «Ήμασταν γείτονες, την ήξερα και μου άρεσε»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η δικαστική υποκρισία, η κοινωνική αφέλεια και ο φόβος με την οποία αντιμετωπίζονται διαταραγμένες προσωπικότητες, στρώνουν το χαλί σε τέτοια τραγικά γεγονότα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Την ήξερα από παλιά και μου άρεσε. Την είδα τυχαία , τα ξημερώματα της Πέμπτης μπροστά μου και την οδήγησα -παρά την αντίστασή της- στον ακάλυπτο χώρο. Εκεί έγινε ό,τι έγινε. Είχα προφυλακισθεί πέρσι για υπόθεση βιασμού, όμως είχα βγει από την φυλακή…».

Σε αυτήν την κυνική ομολογία προχώρησε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο 27χρονος σεσημασμένος για απόπειρα βιασμού , για κλοπές, και για διακίνηση ναρκωτικών που είχε προσαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, στην Αστυνομική Διεύθυνση του νομού για την στυγερή δολοφονία της 34χρονης στην Ξάνθη. Η άτυχη κοπέλα είχε κτυπηθεί με αιχμηρό όργανο και είχε καεί ζωντανή αφού ο δράστης την περιέλουσε με βενζίνη από ρεζερβουάρ μοτοσικλέτας.

Ο δράστης στην συνέχεια απολογήθηκε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=490541

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS