Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - WSJ: Οι ξένοι επενδυτές επιστρέφουν στην Ελλάδα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όσοι έχουν επαφές με τις ξένες αγορές βλέπουν ότι η νομισματική σταθερότητα και η προώθηση μεταρρυθμίσεων σε συνδυασμό με τις χαμηλές αποτιμήσεις (σε τίτλους και ακίνητα) πείθουν όλο και περισσότερους επενδυτές να μπουν στη διαδικασία να ξαναδούν την Ελλάδα ως ευκαιρία για άμεσες μελλοντικές υπεραξίες. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στην Ελλάδα επιστρέφουν οι ξένοι επενδυτές, καθώς οι φόβοι για έξοδο της χώρας αποκλιμακώθηκαν, γεγονός που καταδεικνύει ένα σημείο καμπής στην τριετή κρίση που πλήττει τη χώρα, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

Εν μέσω μιας γενικευμένης ενίσχυσης της προθυμίας των επενδυτών να αγοράσουν πιο ριψοκίνδυνους τίτλους ανά τον κόσμο, τα πάντα στην Ελλάδα, από το real estate μέχρι τις μετοχές της ενέργειας, βρίσκουν αγοραστές, γεγονός που υπόσχεται επενδύσεις στη χώρα, όπως σημειώνει η WSJ.

Η εφημερίδα αναφέρεται στην καθαρή εισροή κεφαλαίων στο Χρηματιστήριο Αθηνών όπως και στη μείωση των αποδόσεων που καταγράφεται για τα ελληνικά ομόλογα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=259577

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS