Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Πέντε καυτά θέματα στην ατζέντα Σαμαρά

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Θέτοντας απαραίτητα ζητήματα κοινωνικής συνοχής που δεν μπορούν να περιμένουν τη δημοσιονομική προσαρμογή ή να προσκρούουν συνεχώς σε αναποτελεσματικές τροϊκανές μονομέρειες. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με πέντε καυτά θέματα στην ατζέντα του - που καθιστούν, ουσιαστικά, αναγκαίες τις αλλαγές στη «δοσολογία» του Μνημονίου - υποδέχεται ο Αντώνης Σαμαράς αύριο το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου τους εκπροσώπους της τρόικας.

Βασικός στόχος του Πρωθυπουργού είναι να γίνουν κινήσεις, με την έγκριση και των δανειστών, για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα επισημάνει την οριακή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την υπερφορολόγηση και την παρατεταμένη ύφεση για πολλές πληθυσμιακές ομάδες. Και με στόχο να γίνουν άμεσα βήματα που θα αποτρέψουν κοινωνικές εκρήξεις, θα έχει μπροστά του ανοικτούς τους φακέλους με τα σχέδια που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση τόσο για τα ληξιπρόθεσμα χρέη σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές όσο και για τη στήριξη των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/news/greece/article/5004898/pente-kayta-themata-sthn-atzenta-samara/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS