Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - «Les Echos»: Η Ελλάδα το νέο επενδυτικό Ελντοράντο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όπως θα έλεγε και ο σύντροφος Αλέξης, τι να το κάνεις το Ελντοράντο των κερδοσκόπων; Επειδή θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και φορολογικά έσοδα; Προτιμότερες οι προσλήψεις στο δημόσιο που θα χρηματοδοτηθούν με φορολόγηση του καπιταλιστικού κεφαλαίου, το οποίο θα μείνει σιδηροδέσμιο στη χώρα με... νόμο! Αμ, πως!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Η Ελλάδα ανοίγει την όρεξη των επενδυτών» αναφέρει η γαλλική οικονομική εφημερίδα «Les Echos» η οποία υποστηρίζει πως η Ελλάδα βρίσκεται σε τροχιά οικονομικής ανάκαμψης. «Από την αρχή του έτους πολλοί διεθνείς επενδυτές επισκέφτηκαν την Ελλάδα υποστηρίζοντας πως η χώρα παρουσιάζει τεράστιες επενδυτικές ευκαιρίες.

Ο Μαρκ Μόμπιους ένας γκουρού των αναδυόμενων οικονομιών που διαχειρίζεται κεφάλαια 40 δισ. δολαρίων βρέθηκε στην Ελλάδα τον περασμένο μήνα σύμφωνα με την Wall Street Journal» αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα πάντα με τη γαλλική εφημερίδα ο Μαρκ Μόμπιους είναι διατεθειμένος να επενδύσει σε ελληνικές επιχειρήσεις για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια. «Η Ελλάδα επιστρέφει με νέες ιδέες. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/322012/les-echos-i-ellada-to-neo-ependutiko-eldorado/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS