Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Σαμαράς: Πιο ανταγωνιστικοί μέσω της ψηφιακής οικονομίας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ένας θαυμάσιος νέος ψηφιακός κόσμος με απεριόριστες πολιτικές και οικονομικές δυνατότητες. Κάτι η προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, κάτι η πρόθεση επενδύσεων στη χώρα απο κολοσσούς του χώρου (IMB, SAP, ZTE κλπ) αρχίζουμε να κολυμπούμε στους ανεξερεύνητους ωκεανούς. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τη σημασία της λεγόμενης «ψηφιακής οικονομίας» ως μέσο για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, αλλά και της δημιουργίας θέσεων εργασίας, τόνισε ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι η Ελλάδα δίνει ιδιαίτερη σημασία στην τόνωση της καινοτομίας και ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα, όπου σημαντικές ξένες επιχειρήσεις, όπως η Samsung, η Hewlett Packard και η κινεζική ZTE, τοποθετήθηκαν σε ελληνικές επιχειρήσεις, με επιτυχημένη δραστηριότητα στον τομέα της ψηφιακής οικονομίας.

O κ.Σαμαράς επεσήμανε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην Ελλάδα στα ζητήματα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, σε μία σειρά οικονομικών τομέων, συμπεριλαμβανομένου και του αγροτικού τομέα.

«Δεν είναι σχέδια στα χαρτιά», ανέφερε και υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι νέες τεχνολογίες στην τόνωση οικονομικών δραστηριοτήτων, όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία, η παραγωγή τροφίμων, η φαρμακευτική βιομηχανία κ.α. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113137045

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS