Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Οι «Κροίσοι» των Ολυμπιακών Αγώνων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν τα οικονομικά συμφέροντα που κινούνται γύρω από τις διοργανώσεις και κυρίως γύρω από τους κορυφαίους αθλητές αγγίζουν μυθικά ποσά, το να αναζητείς αναφορές σε Ολυμπιακά ιδεώδη δεν είναι απλά ρομαντικό, είναι απολύτως ουτοπικό. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η εποχή που οι αθλητές εκπροσωπούσαν τη χώρα τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Πλέον, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουν πίσω τους χορηγούς, διαφημιστικές συμφωνίες εκατομμυρίων και χίλιους δύο «έξτρα λόγους» να διακριθούν στους Αγώνες, καθώς τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει προβλέπουν σχετικά μπόνους.

Από τη στιγμή που επετράπη σε επαγγελματίες αθλητές να συμμετέχουν στην μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, ήταν αναπόφευκτο να φτάσουμε να παρακολουθούμε Κροίσους να αγωνίζονται υπέρ των χρωμάτων της χώρας τους και του … σήματος του χορηγού τους! Έτσι και φέτος, στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, παρακολουθούμε μερικές «τιτανομαχίες» αστέρων. Ακριβοπληρωμένων αστέρων ενίοτε … (Διαβάστε τη σχετική λίστα των δέκα κορυφαίων...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=215031

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS