Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Ιταλία: Δεν στηρίζει κυβέρνηση της Κεντροαριστεράς ο Γκρίλο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο Γκρίλο που θα συγκυβερνήσει με το... άγνωστο και θα συνομιλήσει με την Ε.Ε. με... απροσδιόριστο τρόπο. Το τελευταίο αποκούμπι του εγχώριου λαϊκισμού! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την άρνησή του να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση υπό τον ηγέτη της Κεντροαριστεράς Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι δήλωσε το αντιθεσμικό «Κίνημα των Πέντε Αστέρων» του πρώην κωμικού Μπέπε Γκρίλο, δια στόματος του ηγέτη της ομάδας του στη ιταλική Γερουσία.

«Δεν υπάρχουν ούτε κατ’ ελάχιστον οι συνθήκες εκείνες οι οποίες θα μας επέτρεπαν να παράσχουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση των συγκεκριμένων κομμάτων, καθώς αυτά δεν διαθέτουν πλέον καμία αξιοπιστία», δήλωσε ο Βίτο Κρίμι, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μπερσάνι.

Η άρνηση του κινήματος του κ. Γκρίλο ήταν αναμενόμενη, καθώς η ηγεσία του είχε δηλώσει πολλάκις ότι δεν θα στήριζε κυβέρνηση υπό την ηγεμονία των παραδοσιακών κομμάτων και συνασπισμών, τους οποίους κατηγορεί για την οικονομική και κοινωνική κρίση στην Ιταλία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επιτείνει το πολιτικό αδιέξοδο στη χώρα, καθώς μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται κυβερνητική λύση η οποία να μπορεί να εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/632012

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS