Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Αντ. Σαμαράς: «Δεν υπάρχει καλή και κακή βία»

Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, επανέλαβε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας την Παρασκευή στην Πολιτική Γραμματεία της ΝΔ. Μεγάλο μέρος της ομιλίας του εστιάστηκε στην Χρυσή Αυγή και τους νεοναζί, λέγοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή απέναντί τους. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε στα περιστατικά της Marfin και των Σκουριών, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καλή και κακή βία.

«Παραβιάσεις της νομιμότητας δεν έγιναν μόνον από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και από άλλους. Εγκληματική βία δεν ασκήθηκε μόνο στο Πέραμα, ασκήθηκε και στον εμπρησμό της Marfin. Ευθύνη όλων είναι να καταδικάζουν κάθε μορφή βίας και να αποδοκιμάζουν τις εκφράσεις βίας και όχι να πηγαίνουν μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκες δολοφόνων. Ορμητήρια κουκουλοφόρων εντοπίζονται και εξουδετερώνονται. Κάποιοι ενοχλούνται, ας ενοχλούνται. Όσο το αίσθημα ασφάλειας εμπεδώνεται, τόσο κι οι νεοναζί θα απομονώνονται» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχει καλή και κακή βία, επισήμανε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι για τα γεγονότα στη Marfin και στις Σκουριές θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. «Δημοκρατικό κόμμα δεν μπορεί να κάνει διάκριση ανάμεσα στην καλή και κακή βία και καλώ όλα τα κόμματα να στηρίξουμε τη νομιμότητα, χωρίς υποσημειώσεις και 'ναι μεν αλλά'. Η θεωρία της καλής και κακής βίας τροφοδοτεί τη βία και τον εξτρεμισμό». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=534258


Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS