Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Νετανιάχου: Ο έξυπνος μάνατζερ πηγαίνει τώρα στην Ελλάδα, αύριο θα πηγαίνουν όλοι

ΤΟ ΣΟΧΛΙΟ ΜΑΣ - Η προτροπή είναι σημειολογικής και ουσιαστικής σημασίας. Από τη μια πιστοποιεί τη σταθερότητα και τις επενδυτικές προοπτικές στην Ελλάδα, από την άλλη σκιαγραφεί τον μελλοντικό κομβικό ενεργειακό ρόλο μας στην περιοχή.. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ενθάρρυνε τους Ισραηλινούς να επενδύσουν στην Ελλάδα, ενώ συνεχάρη τον Έλληνα πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση των νεοναζιστών - Σαμαράς: «Ποτέ ξανά φασισμός»

Τη δέσμευσή τους να εργαστούν για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών υπογράμμισαν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και του Ισραήλ, κ.κ. Αντώνης Σαμαράς και Βενιαμίν Νετανιάχου μετά τη συνάντηση που είχαν.

Οι δύο πρωθυπουργοί υπέγραψαν και κοινή δήλωση ενώ ο κ. Σαμαράς στις δηλώσεις του χαρακτήρισε ιστορική τη στιγμή. Ο κ. Σαμαράς μίλησε για την ανάπτυξη στρατηγικής σχέσης μακράς πνοής μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ. Έκανε αναφορά στο ότι οι δύο λαοί υπέφεραν από το ναζισμό και επανέλαβε «ποτέ ξανά» φασισμός. Τα δύο κράτη είπε ο πρωθυπουργός είναι δεσμευμένα στην ασφάλεια και στη σταθερότητα στην περιοχή. Σημείωσε ότι η Ελλάδα και η Κύπρος μπορούν να να βοηθήσουν να αποτελέσουν κρίκο του Ισραήλ με τη Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπογράμμισε ότι οι τρεις χώρες διαθέτουν ενεργειακά αποθέματα που μπορούν να αποτελέσουν την βάση συνεργασίας. Οι τρεις χώρες μπορούν επίσης να δώσουν την εικόνα της ειρήνης της ανάπτυξης της δικαιοσύνης και της ασφάλειας για την περιοχή. Έκλεισε λέγοντας ότι «υπάρχουν πολλά ακόμη να κάνουμε, είναι μόνο η αρχή». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS