Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ξόδεψε 50.000 ελβετικά φράγκα... σε 15 ημέρες!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μα καλά είναι οι καταναλωτικές συνήθειες της κ.Σταμάτη πολιτικό ζήτημα; Όταν πρεσβεύεις το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας (λέμε τώρα!) και η σύζυγος σου συμπεριφέρεται συνεχώς με νοοτροπία Αντουανέτας είναι κάτι σημαντικότερο από πολιτικό θέμα. Είναι αποτύπωση της σαθρότητας ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος που αποδεχόταν σιωπηλά τέτοιες νοοτροπίες! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σύμφωνα με τις σελίδες του ημερολογίου του Άκη Τσοχατζόπουλου που είδαν το φως της δημοσιότητας η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη φαίνεται πως έβαζε φωτιά στις πιστωτικές κάρτες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, είχε καταφέρει να ξοδέψει 50.000 ελβετικά φράγκα μόλις σε 15 ημέρες!

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, προφυλακισμένη όπως ο σύζυγος της για ξέπλυμα χρήματος, εμφανίζεται να είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας της ελβετικής τράπεζας UBS, με πιστωτικό όριο 50.000 ελβετικά φράγκα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ, ήταν καλοκαίρι του 2003 όταν η Βίκυ Σταμάτη πλήρωσε με τη συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα χλιδάτες αγορές.

Όπως προκύπτει από την αναλυτική κατάσταση του λογαριασμού της, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ξοδεύει από τις 26 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου του 2003 περισσότερα από 50.000 ελβετικά φράγκα. Ψώνισε βέβαια στα... καλύτερα και ακριβότερα, αφού οι αγορές έγιναν σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Ρώμη! (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=102042

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS