Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ο Βενιζέλος διέγραψε τον Λοβέρδο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Risky κίνηση το ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ του Λοβέρδου. Χωρίς ολοκληρωμένες απαντήσεις στα καίρια ζητήματα και με προμετωπίδα τις προσωπικές βλέψεις "ψάρια" δεν πιάνεις. Πόσο μάλλον όταν αποτελείς αναπόσπαστο μέρος του παλιού, φθαρμένου συστήματος! Αλλού είναι τα ζητήματα σύντροφοι! Διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με γραπτή δηλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος προχώρησε στη διαγραφή του Ανδρέα Λοβέρδου από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και τον έθεσε εκτός κόμματος.

Η δήλωση του Ευ. Βενιζέλου έχει ως εξης:

"Tην επομένη της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ και της επίσημης έναρξης των εργασιών που οδηγούν στο Συντακτικό Συνέδριο της Παράταξης, το Φεβρουάριο και την ημέρα που το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κατά της ρατσιστικής και ξενοφοβικής βίας και της Χρυσής Αυγής, ο κ. Λοβέρδος έκανε την επιλογή να ιδρύσει την κίνησή του. Όχι ως ρεύμα ή τάση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά ως αφετηρία συγκρότησης άλλου κόμματος.

Για λόγους εθνικού συμφέροντος, προκειμένου δηλαδή να διασφαλιστεί η κυβερνητική σταθερότητα και να τελειώσει ομαλά η δύσκολη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και πιστωτές μας, ανέχθηκα επί μήνες συμπεριφορές βλαπτικές για την Παράταξη. Επίμονα και οργανωμένα βλαπτικές.

Είχα την ελπίδα, ότι μετά την απόφαση του Eurogroup και την επανεμφάνιση του στα κομματικά όργανα, ο κ. Λοβέρδος θα έκλεινε τον κύκλο της αβεβαιότητάς του και θα επανεντασσόταν στις συλλογικές λειτουργίες της Παράταξης.

Δυστυχώς αυτό διήρκεσε μόλις λίγες ημέρες. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=192489&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS