Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: Το άγχος τώρα μεταφέρεται στο εσωτερικό μέτωπο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το διάστημα ως τις Γερμανικές εκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων και την επαναφορά του επενδυτικού ενδιαφέροντος. Με αυτά ως βάση, οι μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις, εντός κι εκτός χώρας, μπορεί να κρύβουν πολλές θετικές εκπλήξεις! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στο εσωτερικό μέτωπο στρέφει την προσοχή της πλέον η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς με κεντρικό στόχο την αναγκαία διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ειρήνης, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην υλοποίηση των μέτρων που ψηφίστηκαν και αποτέλεσαν προαπαιτούμενα για τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup για εκταμίευση 52,5 δισ. ευρώ.

Οι εξελίξεις, εκ των πραγμάτων ενισχύουν την κυβέρνηση συνεργασίας και το στοίχημα το οποίο καλείται αυτή να αντιμετωπίσει τώρα είναι η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, διά της ενίσχυσης και της κυβερνητικής συνοχής και της καλύτερης συνεργασίας των κυβερνητικών εταίρων, τους προέδρους του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ, τους κκ. Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη, τους οποίους και ευχαρίστησε προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στις δηλώσεις του.

Το μεγάλο άγχος του Πρωθυπουργού είναι για την επόμενη ημέρα και το κατά πόσον μπορεί να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς το κυβερνητικό έργο. Ο ίδιος θεωρεί ότι με την απόφαση για την εκταμίευση της δόσης, έκλεισε ο πρώτος δύσκολος κύκλος και ανοίγει ένας δεύτερος, πολύ πιο σημαντικός.

Ο κ. Σαμαράς, θεωρεί ότι γίνεται μια νέα αφετηρία -για επανεκκίνηση μιλάνε πρωθυπουργικοί συνεργάτες- της ελληνικής οικονομίας που μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες μέρες, αρκεί να επιδείξει η κυβέρνηση πυγμή, αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα και έργο. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=488588

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS