Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σε προανακριτική ο Γ. Παπακωνσταντίνου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αφού κοινοβουλευτικά "καθαρίσαμε" με τη... "βλακεία" Παπακωνσταντίνου, καιρός είναι εκτός από τις τυπολατρίες και τους διαλεκτικούς διαξιφισμούς να ασχοληθούμε με το θεσμικό πλαίσιο και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που με τις ασάφειες και τη χαλαρότητα τους επιτρέπουν να συντηρούνται τέτοια φαινόμενα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Έπειτα από μία πολύωρη και επεισοδιακή συνεδρίαση, η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε κατά τη διάρκεια μυστικής ψηφοφορίας την παραπομπή του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με βάση την πρόταση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Όπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η Επιτροπή θα αποτελείται από 15 βουλευτές, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν παραδώσει πόρισμα στις 25 Φεβρουαρίου.

Αντιθέτως, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να μην παραπεμφθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ούτε οι πρώην πρωθυπουργοί Γιώργος Παπανδρέου και Λουκάς Παπαδήμος. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/516947

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS